Page arrow

Muzgavac, fjaka, kvasina?

Large 979722
Nedjelja
05.05.2019.

U Split ovaj i idući tjedan na Mediteranski festival knjige dolaze svi najveći hrvatski nakladnici, a održat će se promocije Proslave Damira Karakaša, Hrvatske kuharice Mate Jankovića, zatim Nogometni dan na kojemu knjige predstavljaju Aleksandar Holiga i Ivica Pezelj, a gostovat će i pjesnik Marko Pogačar, dok će svoju 102. knjigu promovirati Pavao Pavličić, prenosi tportal.

U pet festivalskih dana predviđeno je 65 različitih događanja, od promocija i panel rasprava do večernjeg programa. Najavljene su večeri stand up komedije, čitanja poezije i proze, predstavljanje YouTube kanala avanturista Jurice Galića Juke te promocija biografije grupe Elemental Sve, samo ne romantika, autora Marka Podruga, koju će predstaviti Shot i Remi. Po prvi put u Splitu će biti predstavljeni i stripovi Divljaci i Ljeto, nastali suradnjom Danijela Žeželja i Olje Savičević Ivančević.

Više informacija i vizual: stranice MFK.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu