Page arrow

Slikovnica o Metallici u Hrvatskoj

Large 66388372 10156167412690264 4382149767694647296 n
Srijeda
06.11.2019.

Svi metaloljupci vjerojatno već znaju da nam predstoji slikovnica o grupi Metallica. Međutim, što je još bolje, prvi će je moći prelistati upravo hrvatski fanovi (i njihov podmladak).

Naime, slikovnica Abeceda grupe Metallica (u originalu The ABCs of Metallica) svijetu će službeno biti predstavljena 26. studenog, no u dogovoru sa samim bendom glazbena knjižara Rockmark hrvatsko će izdanje ponuditi u ekskluzivnoj prodaji dva tjedna ranije - na Interliberu, od 12. do 17. studenog. U redovnoj prodaju kod nas će se naći 26. studenog.

Slikovnicu je u suradnji s bendom napisao Howie Abrams, za ilustracije je zaslužan Michael "Kaves" McLeer, a hrvatski prijevod potpisuje Ivanka Mazurkijević. Štoviše, Metallica i autor knjige dopustili su da se u hrvatsko izdanje dodaju slova kojih u abecedi engleskog jezika nema.

Uz stihove i ilustracije, Abeceda grupe Metallica priča povijest benda od slova A do slova Ž. Svako slovo abecede predstavlja jedan od ključnih trenutaka njihovog putovanja od samih početaka do danas, ali i zabavne činjenice o članovima benda - Jamesu Hetfieldu, Kirku Hammettu, Robertu Trujillu i Larsu Ulrichu. Da stvar bude još bolja, dio prihoda od prodaje direktno odlazi u humanitarne svrhe.

Stoga, exit, lights! Enter, night! Ne možemo dočekati ušuškati se uz oslikane verzije omiljenih glazbenih likova!

Izvor: link, foto: Facebook

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu