Page arrow

Daj jednu kratku

Large tast Foto: Charlene N Simmons / Flickr
Četvrtak
04.10.2018.
Udruge Nova stranica Zagreb i Savarakatini organiziraju radionicu pisanja kratke priče Daj jednu kratku pod vodstvom Mihaele Marije Perković.

Ova radionica polaznicima pruža osnovne alate za pisanje beletristike, podučavajući ih kako strukturirati djelo, izgraditi likove, te konstruirati zaplet, a sve s naglaskom na najizazovniju formu: kratku priču.
Mihaela Marija Perković studirala je engleski, talijanski i novinarstvo. Naučila je da obožava radionice, pa ih danas i pohađa i vodi. Prvu, pod nazivom Piši što znaš održava je u osnovnoj školi u Boli na Braču, a cijeli niz njih u zagrebačkoj udruzi SFera. Također se bavi organizacijom SF konvencija, pisanjem i plivanjem. 

Radionica se održava u IMPACTHUB-u u Vlaškoj 70E, Zagreb. Održavat će se utorkom od 18 do 20, a fond iznosi 40 sati. Radionica počinje 23.10., rok za prijavu je 20.10., a cijena iznosi 1.000 kuna. Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-maila na adresu: novastranica1@gmail.com.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu