Page arrow

Nađi se u prozi - jesenski ciklus

Large qwerty
Utorak
04.09.2018.
I ove jeseni Udruga Nova stranica Zagreb nastavlja s ciklusom semestralnih radionica kreativnog pisanja Nađi se u prozi u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka, pod vodstvom Milene Benini.

Radionica polaznicima nudi od osnovnih tehnika pisanja ,razrade karakterizacije likova,specifičnosti pojedinih žanrova do poslovne strane pisanja. Uz samu teoriju žanrovske književnosti polaznici će kroz niz vježbi, analiza, pisanja i čitanja moći pronaći sebe odnosno svoj put u spisateljskim vodama.
Voditeljica Milena Benini diplomirala je komparativnu književnost i engleski jezik na sveučilištu u Oxfordu, a pri zagrebačkom Centru za ženske studije završila je opći program i program feminističkog pristupa popularnoj kulturi. Kao prevoditeljica i urednica surađivala je s brojnim domaćim i stranim nakladničkim kućama i institucijama. Radila je kao predavačica u Zagrebačkom centru za poduku. Surađuje na brojnim projektima kao predsjednica, žiri ili članica organizacijskog odbora na području književnosti. Priče i članke objavljuje u brojnim domaćim i stranim časopisima. Dobitnica je pet nagrada SFera. Roman Svećenica Mjeseca bio je u najužem izboru za T-portalov roman godine 2015.
Broj polaznika je ograničen. Rok prijave: 25.9.2018.
Fond sati : 40 građanskih sati
Početak : 3.10.2018.
Termin: srijedom od 18 – 20 h
Cijena : 1000 kuna
Za sve dodatne informacije i predbilježbe : novastranica1@gmail.com

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu