Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

DRUGI KADAR - napredni program

Large dk napredni
Srijeda
20.03.2024.

Škola umjetničke fotografije DRUGI KADAR otvara prijave za napredni program namijenjen svima onima koji imaju želju u poticajnom okruženju, uz mentorsku podršku, razvijati svoj autorski projekt koji će na kraju cikusa biti javno prezentiran. Napredni program namijenjen je onima koji su završili osnovni program škole, kao i onima koji posjeduju tehnička i teorijska predznanja te vladaju autorskim izričajem u fotografiji.

Posebna pažnja posvećena je razvoju fotografske serije stoga osim teorijskih predavanja s fokusom na suvremene tendencije u polju fotografije, kustoske prakse, izdavaštvo te različite mogućnosti izlaganja autorskih radova, polaznici imaju priliku kroz razdoblje od tri mjeseca razvijati novi rad na slobodnu temu.

Program škole DRUGI KADAR u trajanju od tri mjeseca održavat će se svakog ponedjeljka, počevši od 25. ožujka, od 18 sati u Booksi. Program je ograničen za 8 do 10 polaznika.

Za prijavu je potrebno poslati:
    • kratku biografiju
    • motivacijsko pismo (ne duže od 150 riječi u kojem treba ukratko navesti vlastita očekivanja od programa)
    • prijedlog teme ili autorskog koncepta kojeg polaznik/polaznica ima namjeru razvijati tijekom trajanja programa škole
    • primjere radnih fotografija u skladu s predloženom temom

Prijave se šalju na adresu drugikadar@gmail.com najkasnije do 21. 03. 2024. Kotizacija za sva tri mjeseca iznosi 280 EUR. Sva dodatna pitanja u vezi programa možete dobiti na telefon 098/9867844 ili na e-mail adresu drugikadar@gmail.com.

Školu umjetničke fotografije Drugi kadar organizira KOLEKTOR - Centar za vizualne umjetnosti, uz podršku književnog kluba BOOKSA.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu