AUT-ova *ASTROVEČER* u Booksi

Petak, 29.04.2016 u 18:00
Large_aut_solive_er_013

Predzadnje večeri u mjesecu travnju, na prvi dan retrogradnog merkura, AUT vas poziva da im se priključite u Booksi na astro druženju i čitanju tarota i natalnih karti.

Dođite po odgovore na ključna životna pitanja kao što su: hoće li vam zvijezde biti naklonjene na ovogodišnjoj LGBT brucošijadi, je li istina da je tema brucošijade opet maturalna večer, hoće li ove godine biti punča, je li moguće da će u pol' 9 kod sabe nastupati, na ova i brojna druga sočna pitanja iz publike će odgovarati vrijedne AUTovke.

A AUT-ovi astrići će vam otkriti tko vas to stalka po društvenim mrežama i tko se to u lijevom redu za tarot krišom gura da vas škicne. Svakako pitajte astriće za savjet oko tombole (na kraju večeri dijelit će se super pokloni) ili koji kolač odabrati... ono što je sigurno to je da je svaka tombola dobitna i svaki kolač veganski!

Donacije su u skladu sa studentskim budžetom, bit će „sve po pet", tako da se svatko može za dvajst kuna i najest’ i saznat' svoju budućnost i još dobit' poklon.

Pozvani ste da se prepustite sudbi jer ni na što u ovoj magičnoj astrovečeri nećete imati utjecaja! 

[Budući da je AUT neprofitna volonterska udruga, primorani su žicati donacije za svoje projekte. Ovim fundraiserom skupljaju sredstva za održavanje prve studentske LGBTIQ+ konferencije i druge brucošijade te vas pozivaju da simboličnim donacijama pomognete u realizaciji istih!]

POVRATAK NA VRH STRANICE