AUT-ova solivečer: kviz, tarot, kolači i Tús Nua

Četvrtak, 12.03.2015 u 17:00
Large_aut_solive_er_013

AUT je studentska inicijativa, što znači da njihove aktivnosti financiraju ili roditelji (KSFF), ili izdvajaju iz svojih džepova kako bi sve što rade napravili što je moguće bolje.

Budući da se bliži AUT-ov rođendan, ekipa je odlučila organizirati pravu proslavu, povezati se s drugim fakultetima i napraviti prvu LGBTIQ+ brucošijadu, za što im, kako kažu, ipak trebaju neke pare da ne razočaraju i nas i vas i, još važnije, sebe. Zato su organizirali solivečer (večer solidarnosti) koja će uključivati druženje uz veganske kolače, kvir tarot čitanja AUT tarot-majstora Nike i Ivana, mini-buvljak (knjige+bedževi) i LGBTIQ + kviz iz popularne kulture. Tús Nua će odsvirati nekoliko svojih pjesama u akustik verziji, ali i obrada najvećih pop-hitova.

Evo kako ćete podržati rad AUT-a: u zamjenu za malu donaciju priuštit će vam glazbeno-kulinarsku ekstazu, čitanje budućnosti, i priliku da konačno pročitate dobru knjigu!

Sve vas koje je preplavio entuzijazam, iz AUT-a mole da se prijavite za sudjelovanje na kvizu (u timovima do 5 osoba). Ako to propustite, moći ćete se prijaviti i na licu mjesta. Mejl za prijave je inicijativa.aut@gmail.com.

Raspored događanja:
17:00 - druženje uz kolače, tarot, mini-buvljak
19:00 - LGBTIQ+ kviz iz popularne kulture
20.30 - svirka Tús Nua

Evo eventa na Facebooku pa se prikjučite.

Dođite svi!

POVRATAK NA VRH STRANICE