Booksa u parku 2020: koncert Tome Gracina

Petak, 03.07.2020 u 20:00
Large__dsc8796

Na koncertu u parku ispred Bookse nastupit će Toma Gracin.
 
Pjesnik i kantautor, Tomislav Gracin glazbenik je iz Splita koji iza sebe ima dva albuma, Mono (2014) i Dva (2019). Prvi je sam snimio, producirao i na njemu odsvirao i otpjevao sve pjesme, a drugi u suradnji s Franom Duilom. Nastupao je na Indirekt festivalu u Umagu, KLFM Radio na cesti u Varaždinu, Superuho festivalu u Primošten i drugim značajnim festivalima.

Gracinova muzika je intimna, prožeta različitim muzičkim pravcima, smještena negdje između Arsena Dedića na jednoj i bendova kao Radiohead ili Lambchop na drugoj strani, a opet, originalna na svoj način.

''Ne znam baš kako bih opisao svoju muziku i u koji bi je muzički žanr smjestio. Nije baš muzika koju ćete pustiti u kafiću ili na tulumima. Pretpostavljam da je na neki način intimna i tiha. Pjesme su nastajale tijekom prošle dvije godine s manjim ili većim pauzama u jednom malom studiju u Splitu i sve ono što se čuje na albumu sam ja – sam u studiju, pritisnem rec, uđem u gluhu sobu, snimim, analiziram, slažem puzzle", kaže Tomislav.

POVRATAK NA VRH STRANICE