Booksa u parku 2020: Svi za knjigu, knjiga za svakoga!

Srijeda, 17.06.2020 u 12:00
Large_svizak2

Legenda kaže da smo nekoć mogli ući u naš uredski podrum. Sada tamo, pored kutija i kutija doniranih knjiga, više ni igla ne stane. Pa si mislimo, pravo je vrijeme da te knjige isprašimo van i proglasimo akciju Svi za knjigu, knjiga za svakoga! Naposljetku, već će i ljeto, valjalo bi obaviti proljetno čišćenje. Ima tu najviše beletristike, hitova i klasika, pa i poezije, knjiga za djecu i stručnih knjiga. Najviše na hrvatskom, dosta na engleskom, a nađe se i još pokoji jezik.

Sve te knjige bit će vam dostupne za vrijeme akcije (u srijedu, 17.6., od 12 do 20 sati) uz predloženu donaciju od deset kuna po knjizi.

Svi za knjigu, knjiga za svakoga! svima je korisna - i vama koji više nemate mjesta za knjige u stanu, i vama koji svoje biblioteke još prikupljate, i knjigama koje pronađu novog udomitelja umjesto da završe u kontejneru. Najviše se tijekom akcije uznoje vrijedni volonteri koji nam uvijek hitro pomognu knjige sortirati, raznositi po klubu, slagati ih i paziti da se nijedna ne nađe na krivoj strani korica.

Navratite do parka ispred Bookse i bacite oko na štivo koje se nudi, garant ćete naći nešto (ili podosta!) za sebe, rodbinu, prijatelje, susjede!

 

POVRATAK NA VRH STRANICE