Booksa u parku: radionica izrade naljepnica

Subota, 15.06.2019 u 16:00
Large_13116304_1686807624916434_4831418573102749060_o__1_

Na radionici će se polaznici upoznati sa manualnom tehnikom izrade naljepnica pomoću raznobojnih samoljepljivih folija.

Tijekom radionice polaznici će naučiti kako napraviti skicu motiva te prijenos motiva na foliju. Poslije toga slijedi rezanje željenog motiva pomoću skalpela ili škara. Poanta ove radionice je širenje ove jednostavne ali efektne tehnike i razvijanje novog načina kreativnog izražavanja.

Naravno da je idealno za djecu, ali nema dobnog ograničenja za sudjelovanje u ovoj radionici pa ako vas zanima kako izraditi naljepnicu da bude "baš po vašem jusu", dođite! Ništa ne morate donositi od pribora i materijala, sve će vas čekati u parkiću ispred Bookse. Radionica će trajati dva sata, a voditelj radionice je Mario Miličić.

Molimo vas da nam se najavite na booksa[at]booksa.hr najkasnije do četvrtka, 13.6. do kraja radnog dana kako bismo znali koliko materijala da nabavimo. Dobro nam došli!

Ova je predstava jedna od aktivnosti u Projektu Korak dalje prema uključivoj kulturi kojeg AKC provodi u partnertstvu s organizacijama: Kulturtreger, Savez udruga Operacija grad, Multimedijalni institut (MI2), Udruženje za razvoj kulture - URK i WHW/Što, kako i za koga i Centar za mirovne studije.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.

 

 

POVRATAK NA VRH STRANICE