Čitanje priča s 2. "Ferićeve" radionice!

Četvrtak, 10.10.2019 u 20:00
Large_rkp542

Vrijedna i vesela spisateljska družina polaznica i polaznika druge Radionice kreativnog pisanja u sklopu projekta Koja je tvoja priča? pročitat će nam svoje kratke priče. Dugo su radili na njima, koji puta išlo je glatko i „kao iz rukava", koji puta bi zapelo, ili bi bilo dobro, ali dobro ne bi bilo dovoljno dobro, neke su vježbe bile lakše, neke teže i tako redom. U svom radu i spisateljskim guštima i mukama oslanjali su se na iskusan savjet mentora Zorana Ferića, ali su se i međusobno poticali, konstruktivno kritizirali, tješili, pomagali.

Dođite i poslušajte čime je urodio sav ovaj trud – svoje će nam priče pročitati: Bosiljko Domazet, Rade Drača, Marija Dugandžija, Sanja Jusufbegović, Boris Knežević, Zlata Papić Gospodnetić, Vlasta Premec Fućek, Sanja Samardžić, Snježana Tonković Fernežir i Ivan Živanović.

Projekt Koja je tvoja priča? sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Kulturtreger. Ako se želite uključiti u ovaj projekt namijenjen našim sugrađankama i sugrađanima od 55 godina ili starijima, slobodno nam se javite na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124.

POVRATAK NA VRH STRANICE