Čitanje priča s radionice!

Utorak, 22.01.2019 u 20:00
Large_ktp_radionica_2018_k

Polaznice i polaznici Radionice kreativnog pisanja kratke priče 54+ pod vodstvom Zorana Ferića pročitat će nam svoje priče na kojima su radili u sklopu radionice.

Svoje će priče čitati Abdulah Bećirević, Ksenija Burcar Zlatar, Maja Dubljević, Jasminka Janeš, Niko Jakir, Željka Kontent, Mira Rajačić, Mira Vučko, Branka Trbović i Štefica Zmijanjac. „Priče su vrlo raznolikog karaktera, stila i sadržaja, no odlično su napisane, jer su se polaznice i polaznici svojski trudili i uistinu puno napredovali. Ovdje se radi o ljudima iza kojih stoji bogato životno iskustvo i vrlo je očito da imaju što reći, a sada su naučili i kako to bolje i tečnije uobličiti u književni tekst", kaže Zoran Ferić. Priče koje će biti pročitane uskoro će biti objavljene i na književnom portalu booksa.hr.

Radionica kreativnog pisanja kratke priče dio je projekta Koja je tvoja priča? kojeg provodi udruga Kulturtreger/ klub Booksa i namijenjen je osobama od 55 godina i starijima koje vole književnost i kojima se nude besplatne radionice kreativnog pisanja proze, poezije, ilustriranja priča, čitateljski klub, susreti s piscima i spisateljicama te pripovijedanje priča u društvu. Radionice kreativnog pisanja proze i poezije već su odavno popunjene, no u ostale aktivnosti mogu se uključiti svi koji žele, a stariji su od 55 godina. Ako se želite priključiti, slobodno nam se javite na booksa[at]booksa.hr ili nas nazovite na 01/ 4616 124.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Kulturtreger.

POVRATAK NA VRH STRANICE