Čitateljski klub 54+: „Crvena voda“ Jurice Pavičića

Četvrtak, 11.04.2019 u 18:00
Large_crvena_voda_jurica_pavicic

Na druženju Čitateljskog kluba 54+ koje je na rasporedu u četvrtak, 11.4. u 18 sati razgovarat će se o knjizi Crvena voda poznatog pisca i kolumniste Jurice Pavičića.

Kako je naglasio književni kritičar Božidar Alajbegović na portalu lupiga.com „Pavičić uvjerljivo oslikava životnu stvarnost i atmosferu Mista – tipičnog dalmatinskog priobalnog mjestašca koje punim plućima živi od lipnja do kraja rujna da bi zamrlo ostatak godine – ali i suvereno vodi trilersku komponentu priče, u nekoliko navrata nabacivši tzv. krive tragove u cilju provociranja čitateljevih dedukcijskih sposobnosti i poticanja recipijenta na aktivnije praćenje priče."

Nakon što se ovo vrijedno čitateljsko društvo pozabavilo knjigom Tanje Mravak Naša žena sada će na sličnu temu i isto zemljopisno područje imati prilike pogledati i iz drugog kuta i kroz stilski bitno drugačije oblikovan književni tekst.

Ako vas zanima ova, ili neka druga aktivnost u sklopu projekta Koja je tvoja priča? namijenjenog sugrađankama i sugrađanima starijima od 55 godina, javite nam se na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124.

POVRATAK NA VRH STRANICE