DDZ 2016: Sajam knjiga u Martićevoj!

Četvrtak, 16.06.2016 u 12:00
Large__mg_3888

Za vrijeme trajanja festivala Design District Zagreb od 16. do 19. lipnja moći ćete usred Martićeve kupiti dobre knjige po povoljnim cijenama!

Ovo je, dakle, mali sajam knjiga koji će se smjestiti u parkić ispred Bookse (Martićeva 14d) i na kojem će sudjelovati sljedeći izdavači: Durieux, MeandarMedia, OceanMore, Naklada Pelago i Sandorf. Osim što su ove kuće poznate po pomno probranim naslovima, puno su pažnje posvetile i dizajnu knjiga te surađivale s brojnim poznatim imenima iz svijeta likovne umjetnosti, fotografije, dizajna. Tako su primjerice Damir Fabijanić, Petar Dabac, Erika Šmider, Željko Kipke i Stipan Tadić neki od umjetnika koji su oblikovali Durieuxova izdanja, Željko Serdarević dugogodišnji je suradnik Naklade Pelago, dok OceanMore od samih početaka uspješno surađuje s dizajnericom Irom Payer, kreativnom direktoricom festivala Design District Zagreb, dugogodišnjom predsjednicom Hrvatskog dizajnerskog društva i rukovoditeljicom dizajnerske kuće Superstudio 29. Božidarka Brnas i Tomislav Kraljević, odnosno agencija Bestias, „krivi" su za izgled knjiga koje potpisuje MeandarMedia.

Sajam će u četvrtak i petak biti otvoren od 12 do 22 sata, a u subotu i nedjelju od 12 do 20 sati. Došećite do Martićeve, kupite dobru i lijepu knjigu, zavalite se na klupicu u parkiću ili u fotelju ispred Bookse i uživajte! Tu je i Facebook događanje da vas podsjeti da dođete.

POVRATAK NA VRH STRANICE