Dobra špajza u Booksi

Četvrtak, 22.12.2016 u 16:00
Large_hranazadobro__1_

Zadruga za dobru ekonomiju i udruga ZMAG zajedno s klubom Booksa Vas pozivaju da se u četvrtak 22.12. u uobičajenom terminu 16-18h oprostimo od Dobre špajze u Booksi za ovu godinu uz druženje i malu zakusku.
Hranu za dobro pripremaju provjereni prijatelji iz Soyarnice, a u slatkom dijelu guštat ćete u zdravim tortama Mihaele Devescovi. Ponuđena će biti i degustacija prirodnih sokova od jabuka drage Alme i Šejle s OPG Mihaljević iz Dalja te čajeve ubrane na Braču od one koja inače pazi na našu kožu i tijelo Vesne Rožić Šibić iz OPG-a ZogeTerra.
U dijelu gdje se priča, predstavit će se OPG Biomara Iličić i svima znanog Željka, upoznat će Vas s okvirnim programom 4. Konferencije o dobroj ekonomiji koja se radi sljedeće godine 23-25.03.2017., a to je prostor i za Vaša pitanja, sugestije, komentare i sve što Vas zanima oko Zadruge za dobru ekonomiju.
Hranu naručite kao i inače putem aplikacije Hrana za dobro, ali ostanite na druženju, a bit će moguće  kupiti dio hrane i na sajamskoj ponudi.

Dobra špajza Vam ovime Vam  želi zahvaliti što smo skupa odplesali ovu godinu i prilično je uspješno pozdravlja. Početak godine je bio pomalo kljakast i uz poneki pad, ali uz dobru suradnju s proizvođačima i sve bolju ponudu te Vašu podršku i povjerenje uspjeli su očuvati Zadrugu i raduju se sljedećoj godini.

Vidimo su tamo gdje se knjige i hrana vole!

POVRATAK NA VRH STRANICE