Dođite na 4. Raspričavanje!

Četvrtak, 14.03.2019 u 18:00
Large_2017-08-17_00.03.27

Pravila Raspričavanja su jednostavna: male grupe sudionica i sudionika (3-5 osoba) „stave glave na hrpu" i smisle priču, ili možda bolje reći književni uradak, u koji moraju uklopiti tri pojma koje im zada voditeljica Raspričavanja Ivana Bodrožić. Nakon otprilike 45 minuta predstavnica svake grupe pročita svima ostalima taj zajednički uradak, a sve uratke nekoliko dana nakon Raspričavanja objavimo i ovdje na podstranici projekta Koja je tvoja priča? u sklopu kojeg se Raspričavanje održava.

Svaki puta do sada pokazalo se kako je svaka grupa na zadane pojmove stvorila potpuno drugačiji rad. Neki su bili više lirski, neki „klasično" pripovjedni, neki zafrkantski. A pokazalo se i da sudionice Raspričavanja s puno entuzijazma rade i na neobaveznim „zadaćama" koje im zada Ivana Bodrožić pa su se mnoge od njih po prvi puta okušale u pisanju poezije i u tome bile vrlo uspješne.

Stoga, ako volite priče i pripovijedanje i nije vam mrzak timski rad, dođite na Raspričavanje. Nikakve posebne pripreme nisu potrebne, samo ćemo vas zamoliti da nam se javite na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124 i najavite da ćete doći, a na iste kontakte nam se možete javiti i sa svim vašim pitanjima.

Timsko pisanje i pripovijedanje priča Raspričavanje jedna je od aktivnosti projekta Koja je tvoja priča? namijenjenog našim sugrađankama i sugrađanima starijima od 55 godina, a kojeg sufinancira Europski socijalni fond. Raspričavanja će se događati jednom mjesečno do konca 2019. godine, uz ljetnu pauzu u srpnju i kolovozu.

POVRATAK NA VRH STRANICE