Dođite na 6. Raspričavanje!

Srijeda, 29.05.2019 u 17:30
Large_raspricavanje

Kroz zadnja dva Raspričavanja provlačila se atmosfera noira, ponekad u svojoj čistoj formi, ponekad začinjena humorom. Kakvo nas je vrijeme snašlo, bure i oluje, odlomljene grane i prevrnuti kontejneri, ne bi bilo čudno kad bi se noir atmosfera protegnula i na ovo svibanjsko Raspričavanje. No naša draga voditeljica Ivana Bodrožić iznenadila nas je već nekoliko puta pa ne bi bilo ništa čudno da to učini opet i odabere pojmove koji potpuno odudaraju od ove sumorne klime.

Dakle, ako imate 55 ili više godina, volite pisanje, druženje i timski rad, dođite na Raspričavanje. Voditeljica Ivana Bodrožić zadat će tri pojma koja sve grupe sudionica moraju uklopiti u svoje priče koje ćete trebati napisati u 45 minuta. Predstavnica svake grupe potom će pročitati priču svima ostalima, a bit će vremena i za proći kroz zadaće. O kakvim se točno zadaćama radi saznat ćete kad dođete!

Ako nam dolazite prvi puta, znajte da nikakve posebne pripreme nisu potrebne, samo ćemo vas zamoliti da nam se javite na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124 i najavite da ćete doći, a na iste kontakte nam se možete javiti i sa svim vašim pitanjima.

Timsko pisanje i pripovijedanje priča Raspričavanje jedna je od aktivnosti projekta Koja je tvoja priča? namijenjenog našim sugrađankama i sugrađanima starijima od 55 godina, a kojeg sufinancira Europski socijalni fond. Raspričavanja će se događati jednom mjesečno do konca 2019. godine, uz ljetnu pauzu u srpnju i kolovozu.

POVRATAK NA VRH STRANICE