Dođite na 7. Raspričavanje!

Subota, 15.06.2019 u 18:00
Large_large_2017-11-27_22.22.51

Raspričavanje je događanje u kojem male grupe od 3 do 5 osoba zajednički smišljaju priču na zadane pojmove i u zadanom vremenu. Pojma su tri, zadano vrijeme je 45 minuta, a pojmove zadaje i vrijeme mjeri voditeljica Raspričavanja Ivana Bodrožić. Kad ona kaže „Vrijeme je isteklo!", predstavnice ili predstavnici svake grupe ispričat će priču koju su osmislili svima ostalima i voditeljici, a ona će pak pitati pitanje, dva, tri…

Potpuno je nevažno jeste li literarno navudreni ili niste. Važno je samo da volite priče, volite pisati, družiti se i ide vam timski rad. Nikakve posebne pripreme nisu potrebne, ne trebate sa sobom dovući cijeli tim (iako možete!), nećemo vam davati ocjene, pohvale za dobro vladanje niti ukore. No dat ćemo vam priliku da vidite kako na tri ista pojma mogu nastati dužinom, stilom, žanrom i temom potpuno različite priče.

Raspričavanje je dio projekta Koja je tvoja priča? kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i namijenjen je našim sugrađanima i sugrađankama od 55 godina ili starijima koje zanimaju knjige, književnost, čitanje i pripovijedanje. Za više informacija o projektu javite nam se na 01/ 4616 124 ili na booksa[at]booksa.hr.

POVRATAK NA VRH STRANICE