Dođite na 8. Raspričavanje!

Petak, 20.09.2019 u 18:00
Large_img_0874

Okupiti društvo, zajedno smišljati priče, dati maštu na volju i dobro se zabavljati idealan je način za započeti jesen i lijepo "uklizati" u zadnju četvrtinu ove naše već dobrano poodmakle 2019. godine.

Kao i uvijek do sada Ivana Bodrožić, voditeljica Raspričavanja zadat će tri pojma koja će svaki mali spisateljski tim morati uvrstiti u svoju priču. Ivana ima cijelo ljeto da smisli pojmove pa očekujemo da će nam u rujnu podastrijeti neki novi fora izazov. Hoće li priče biti potpuno drugačije jedna od druge, kao i na 7. Raspričavanju, vidjet ćemo, ali ono u što smo sigurni jest lijepo druženje i dobra zabava!

Prvo jesensko Raspričavanje na rasporedu je u petak, 20.9. u 18.00 sati. Nikakve posebne pripreme nisu potrebne, kao ni oprema, samo nam se javite na kontakte navedene dolje ako želite doći.

Želimo vam divno ljeto, puno lijepih priča svih vrsta i vidimo se najesen!

Projekt Koja je tvoja priča? sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Kulturtreger. Ako se želite uključiti u ovaj projekt namijenjen našim sugrađankama i sugrađanima od 55 godina ili starijima, slobodno nam se javite na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124.

POVRATAK NA VRH STRANICE