Dođite na 9. Raspričavanje!

Petak, 18.10.2019 u 18:00
Large_2018-03-21_22.52.25

Malo nam je teško povjerovati da je već osam Raspričavanja iza nas i da će ovo biti deveto po redu, ujedno i predzadnje do završetka projekta Koja je tvoja priča? pa svakako iskoristite priliku i dođite! Ivana Bodrožić pripremit će tri pojma koja će trebati uklopiti u priču, a sigurni smo kako će i ovog puta sve priče biti zanimljive i bitno drugačije jedna od druge.

Ako možda još niste dosad čuli, Raspričavanje je naziv događanja u kojem male grupe od 3 do 5 osoba zajednički smišljaju priču na zadane pojmove i u zadanom vremenu. Pojma su tri, zadano vrijeme je 45 minuta, a pojmove zadaje i vrijeme mjeri voditeljica Raspričavanja Ivana Bodrožić. Kad ona kaže „Vrijeme je isteklo!", predstavnice ili predstavnici svake grupe ispričat će priču koju su osmislili svima ostalima i voditeljici, a ona će pak pitati pitanje, dva, tri… Najvažniji je cilj da vidimo kako se može stvarati s drugima u ugodnoj i opuštenoj atmosferi i osvjedočiti se kako smo beskrajno domišljati!

Projekt Koja je tvoja priča? sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Kulturtreger. Ako se želite uključiti u ovaj projekt namijenjen našim sugrađankama i sugrađanima od 55 godina ili starijima, slobodno nam se javite na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124.
 

POVRATAK NA VRH STRANICE