Dođite na evaluaciju i družijanac!

Petak, 20.12.2019 u 18:00
Large_large_vizual_06

Kraj projekta Koja je tvoja priča? sve je bliže i bliže, kao i kraj ove 2019. godine. S obzirom da smo se tako marljivo i uporno družili kroz proteklu godinu, s obzirom na toliko priča, pričica, ilustracija i pjesama koje je projekt iznjedrio, s obzirom da su se formirala neka lijepa prijateljstva i suradnje, jedino je red da se pred kraj godine svi zajedno okupimo i proslavimo sve što smo zajedničkim snagama postigli u 2019. godini!

Stoga, ako ste bili dio naše zajedničke priče, dođite nam u petak, 20. prosinca od 18 sati da još jednom zajednički pretresemo sve ono što je iza nas i da vidimo kako ćemo se nastaviti družiti i zajedno raditi i u sljedećoj godini.

Znamo da neke od vas jako, jako vole pisati „domaće zadaće" pa stoga evo – tko želi može napisati kratki tekst ili pjesmu na zadane pojmove koji će ovoga puta biti druženje, zajedništvo i sob pa ćete nam svoj uradak pročitati na druženju u petak.

Projekt Koja je tvoja priča? sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Kulturtreger. Ako se želite uključiti u ovaj projekt namijenjen našim sugrađankama i sugrađanima od 55 godina ili starijima, slobodno nam se javite na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124.

POVRATAK NA VRH STRANICE