Dođite na Raspričavanje br. 2!

Petak, 14.12.2018 u 18:00
Large_20181123_193044

Na prvom timskom pisanju i pripovijedanju priča koje smo nazvali Raspričavanje bilo je vrlo živo i produktivno. Priče koje su nastale zajedničkim trudom i maštom možete pročitati ovdje i ovdje, a kao „zadaću" za ovo drugo izdanje Raspričavanja voditeljica Ivana Bodrožić predložila je svima koji žele da iskoriste pojmove koji su bili zadani – čarape, popust, nježnost – i napišu pjesmu. Javljeno nam je iz povjerljivih izvora kako je nastalo nekoliko pjesama, a sve njih čut ćemo na početku Raspričavanja koje je na rasporedu u petak, 14.12. u 18 sati u klubu Booksa.

Koje će pojmove ovoga puta zadati Ivana Bodrožić ne znamo, a i da znamo ne bismo vam smjeli reći. Sigurno je kako će priče koje ćemo čuti biti zanimljive i dojmljive, a druženje će proletjeti u trenu i zato predlažemo – nemojte se dvoumiti, samo dođite!

Timsko pisanje i pripovijedanje priča Raspričavanje jedna je od aktivnosti projekta Koja je tvoja priča? namijenjenog našim sugrađankama i sugrađanima starijima od 55 godina, a kojeg sufinancira Europski socijalni fond. Raspričavanja će se događati jednom mjesečno, a sve zainteresirane osobe molimo da nam se jave na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124.

POVRATAK NA VRH STRANICE