Dođite na Raspričavanje br. 3!

Petak, 15.02.2019 u 18:00
Large_fotke36_009

Dan nakon Valentinova pozivamo sve vas koji imate 55 ili više godina da dođete u Booksu i pridružite se timskom smišljanju i pripovijedanju priča nazvanom Raspričavanje.

Ako vam je Valentinovo prošlo krasno, ljubavno i filmski, odlično! Dođite i uklopite to iskustvo u svoju priču, rado ćemo je poslušati. Ako vam je ovaj blagdan čokoladica i cvijeća prošao otužno, kao zaplet u lošoj seriji, opet odlično! Dođite na Raspričavanje i jadno iskustvo pretvorite u odličnu priču koju ćemo još radije poslušati. Sretna je okolnost i to što se svaka ugoda i lijepo  iskustvo umnažaju u dobrom društvu, a svaki loš osjećaj brže prolazi. Kao i do sada, voditeljica je Ivana Bodrožić koja će smisliti tri pojma koja će biti nužno uklopiti u priču. Neslužbeno doznajemo i kako su neki od vas napisali pjesme na pojmove koje je Ivana bila zadala na našem prosinačkom druženju pa se veselimo čuti što ste stvorile i stvorili ovoga puta.

Do druženja uživo u Booksi, priče s prosinačkog Raspričavanja možete pročitati ovdje i ovdje

Ako se želite priključiti Raspričavanju, ili nekim drugim aktivnostima u sklopu projekta Koja je tvoja priča? javite nam se na 01/ 4616 124 ili na booksa[at]booksa.hr.

Dobro nam došli!

POVRATAK NA VRH STRANICE