DRUGI KADAR: predstavljanje radova

Ponedjeljak, 25.05.2020
Large_drugi-kadar-skola-umjetnicke-fotografije-2019

Umjesto promocije koja je bila zakazana za 17. travnja, škola umjetničke fotografije Drugi kadar radove svojih polaznica i polaznika predstavit će u online verziji.

Na Booksinom Facebooku, počevši od 25. svibnja, vidjet ćete radove Sare Pukanić, Staše Popadić, Nataše Tvrdinić, Boruta Planinca, Antonije Bačić i Vanje Vašćarca, a potom će biti objedinjeni i ovdje. Mentor ovogodišnje škole je Luka Kedžo.

Ovo je tek kratka verzija promocije publikacije koja tek slijedi - u njoj ćete više saznati o autoricama i autorima, njihovim fotografijama i samoj fotografskoj školi. Radujemo se offline promociji i druženju s kadrom Drugog kadra, stay tuned!

***

Drugi kadar fotografska je škola sastavljena od teorijskih predavanja, prezentacije multimedijalnih materijala, čitalačkih grupa, terenske nastave i praktičnog rada na osobnom fotografskom projektu koji se na kraju programa javno prezentira. Polaznici radionice prolaze kroz povijest i razvoj fotografije, suvremene fotografske prakse i praktičan rad, kako bi fotografiju usvojili kao sredstvo svog umjetničkog izražavanja.

Voditeljice škole su Jelena Pašić, povjesničarka umjetnosti i kustosica, i Nika Petković, filmologinja i fotografkinja. Program Drugog kadra podržava Ministarstvo kulture RH.

 

POVRATAK NA VRH STRANICE