Page arrow

Sabrina

Book sabrina naslovnica

Autor: Nick Drnaso

Izdavač: V.B.Z.

Godina izdanja: 2022

Prevoditelj: Tatjana Jambrišak

Cijena: 199 kn

Broj stranica: 204

Uvez: tvrdi

Ostalo

Prije nego nas nazovete: knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Sabrina Gallo, dvadesetsedmogodišnja Amerikanka, nestane jednog dana na povratku s posla. Od tog trenutka počinje priča o onima koji su ostali: njezinoj sestri Sandri, dečku Teddyju i njegovu starom prijatelju Calvinu. Kada jeziva snimka povezana sa Sabrininim nestankom postane viralna, tragičan privatni događaj pretvara se u veliku nacionalnu priču i za sobom povlači val teorija zavjere, lažnih vijesti i medijskog ludila.

Sabrina, prvi grafički roman nominiran za nagradu Man Booker i jedna od najboljih knjiga godine prema odabiru The Washington PostaNewsweeka i The Guardiana, iznenađujuća je, relevantna i humana priča o otuđenosti i potrazi za smislom u modernom, hiperpovezanom svijetu lišenom interakcije, odgovornosti i intimnosti.

Sabrina Nicka Drnasa najbolja je knjiga – u bilo kojem mediju – koju sam pročitala o trenutku u kojem živimo. Remek-djelo, prekrasno napisana i nacrtana, sadrži svu moć političke polemike, a istovremeno je profinjena poput istinski velike umjetnosti. Prestrašila me. Obožavam je.”

Zadie Smith

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu