Page arrow

Kako bolje misliti

Book 192616

Autor: Christel Petitcollin

Izdavač: Poetika

Godina izdanja: 2021

Prevoditelj: Dubravka Celebrini

Cijena: 129,00 kn

Broj stranica: 208

Uvez: meki

Publicistika

Knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi jer Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Nakon čitanja knjige Kako manje misliti sigurno već znate da pripadate krugu osoba koje neprestano analiziraju. Svjesni ste i toga da je mentalna pretjeranost vaš adut, a fantastičan um – alat za samousavršavanje. Samo, kako optimalno iskoristiti to što se nalazi u vašoj glavi? Knjiga Kako bolje misliti napokon će rastjerati dvojbe koje vas muče. Autorica ju je napisala kao reakciju na brojne molbe čitatelja koji su tražili savjete u vezi s njihovim svakodnevnim problemima.

Ako želite produbiti znanje o sebi i saznati kako pronaći mir na profesionalnom planu, u odnosima s najbližima i u ljubavi, obavezno posegnite za ovom knjigom! Uz nju ćete bolje razumjeti sebe i druge, razvit ćete i zavoljeti svoju neobičnu osobnost, a također i naučiti kako organizirati okruženje tako da se u njemu osjećate najsigurnije.

Knjiga će vam približiti mnoge nove teme: autizam, izgubljenog blizanca, šamanizam, kvantnu fiziku, majmune… Predlažemo vam da pročitate djela navedena u popisu na kraju knjige: u njima ćete pronaći nastavak i dublji pristup tim novim područjima. Također, knjiga odgovara na pitanja o hiperemotivnosti, o odnosima sa svijetom rada, o ljubavi…

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu