Koja je tvoja priča? Što je počelo i što slijedi

Srijeda, 17.10.2018
Large_fotke11_020

Proces prijava za radionice u sklopu projekta Koja je tvoja priča? završile su i jako nam je drago što su sve aktivnosti koje smo ponudili naišle na velik interes.

Da budemo precizniji, radionice kreativnog pisanja proze pod vodstvom Zorana Ferića popunjene su i za ovu i za sljedeću godinu, a prva je radionica s radom počela ove srijede, 17.10. Iako smo udvostručili broj polaznika, interes je bio toliko velik da su obje radionice popunjene u svega nekoliko dana. Ista je situacija i s ovogodišnjom radionicom kreativnog pisanja poezije koju vodi Dorta Jagić. I ovdje smo također primili gotovo dvostruko više osoba od planiranog. No na drugoj radionici kreativnog pisanja poezije koju će Dorta voditi početkom sljedeće godine još ima mjesta pa ako vas zanima, javite nam se što prije. Slobodnih mjesta ima i za radionicu ilustriranja književnog teksta koju će voditi grupa škart, a planirana je za ožujak sljedeće godine.

Za Raspričavanje - pisanje i pripovijedanje priča u društvu, odnosno u malim grupama, koje će voditi Ivana Bodrožić broj osoba koje mogu sudjelovati nije ograničen i slobodno se prijavite, a isto preporučujemo i za druženja u sklopu čitateljskog kluba 55+. Prvo Raspričavanje održat će se u petak, 23.11. u 18 sati kod nas u Booksi. Prvi sastanak čitateljskog kluba 55+ održat će se u utorak, 27.11. također u 18 sati u Booksi, a razgovarat ćemo o novoj knjizi Tanje Mravak Naša žena.

Ako imate pitanja o projektu Koja je tvoja priča? slobodno nam se javite na 01/ 4616 124 ili na booksa[at]booksa.hr.

Dobro nam došli!

Projekt Koja je tvoja priča? provodi se u razdoblju od 1.9.2018. do 31.12.2019. godine, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

POVRATAK NA VRH STRANICE