Zec: Funky junky

Jedan od naslova koje sam spomenuo u prethodnom tekstu i u međuvremenu pročitao bio je 'Junky' W.S.Burroughsa. Tata svih romana o narkomaniji.

Zec: Nisam mogao, jebi ga

Naslov je lako objašnjiv. 'Nisam mogao' u ovom kontekstu znači da nisam stigao pročitati niti jednu knjigu u posljednjih tjedan dana.

Zec: Konceptualna riba

Iako je mogao konceptualno prešutjeti ovu kolumnu, Zec se opredijelio za izradu konceptualne ribe koja ima glavu, trup i rep.

Zec: Nasmijati psa

Zec kao 'life coach' uči vas kako ostvariti potpunu sreću. Hej! Jednostavno priznajte drugima da su bolji. I svakako doručkujte.

Zec: Bojno polje manistra

Ovaj tekst ima smisla čitati samo ako ste pročitali  'Bojno polje Istra' i 'Bojno polje Zemlja' i gledali 'Top Gun' barem četrnaest puta.

Zec: Linija ljepote

Nisam još čitao Ilinčićev 'Berlinski ručnik'. Ustvari, bojim se čitati nešto što se zove 'Berlinski ručnik'. Bolje bi bilo da se zove 'Berlinski ročnik'.

Zec: Budućnost je sada!

Budućnost zamišljamo kao svijet koji je raj za dilere, krijumčare oružja, ubojice i lopove. I odmah više cijenimo naše domaće tajkune.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.