Domaći blogeri: Darko Macan

Svepisutan na hrvatskom blogu, Darko Macan jedan je od naših najaktivnijih književnih kritičara. Svi po lektiru na Blogov kolac!

Domaći blogeri: Ribafish

"Virtualni svijet je zakon, ali je kurac prema stvarnom svijetu", s čime se slažemo, ali vam ipak predstavljamo autora ove čedne krilatice.

Domaći blogeri: Boris Veličan

U novoj rundi specijala o našim blogerima predstavljamo vam putopisca i avanturista Borisa Veličana, koji se skuterom otisnuo do daleke Kine.

Domaći blogeri: Svjetlana Lugar

Zagrebačka aktivistica, široj populaciji poznata kao predsjednica udruge 'Travno moj kvart' penzionerske dane krati na blogu.

Domaći blogeri: Bookaleta

Osim što je freak na informacije, opsjednut je poviješću, legendama i mitovima vezanima uz Istru pa je svoje interese podijelio na par adresa.

Domaći blogeri: Tatjana Jambrišak

Dame i gospodo, nakon kraće stanke ponovno smo u akciji. Danas je na tapeti Tatjana Jambrišak, endemska pojava hrvatske blogosfere.

Domaći blogeri: Stitch

Na blogu 'Jezični savjetnik' anonimni kroatist dijeli jezične i gramatičke savjete, te piše o povijesti jezika. Preporučamo i onima koji misle da su pismeni.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.