Kronike iz Martićeve, predstavljanje projekta i druženje

Utorak, 19.12.2017 u 18:00
Large_kronike_iz_marti_eve_001

U siječnju 2018. klub Booksa napunit će četrnaest godina. Ostavljamo osnovnjak i krećemo u gimnaziju. Nije to malo godina. I same nas pomalo iznenađuje da je toliko vremena prošlo.

Ono što je u tih četrnaest godina bilo najvrjednije, što nas je motiviralo, davalo nam vjetar u leđa, pomagalo kad je najviše trebalo bili su ljudi. Članice, prijatelji, susjede, partneri, gošće, suradnici, izvođačice, putnici, studentice, umirovljenici, stranci i domaći…

Kronike iz Martićeve bave se baš tim ljudima. S jedne strane imamo Anju, Jakova, Viktora, Kyrila i Ece, članice i članove Bookse, s druge spisatelje i spisateljice Ružicu Aščić, A. Z. Stolicu, Ivanu Pintarić i Gorana Paladina, a s treće fotografa Davora Konjikušića. Nastale su priče i portreti koji vise u izlogu Bookse i na portalu booksa.hr.

Dođite upoznati ljude koje su obuhvatile Kronike iz Martićeve. Družit ćemo se, porazgovarati, podijeliti koju insajdersku informaciju o provedbi projekta, zajedno promozgati (ili se samo zafrkavati) o tome može li se i kako cijela priča nastaviti. Nudimo i mito – ako dođete, dobit ćete publikaciju sa svim fotografijama i pričama. Blagdani su pred vratima, namjera je da se opušteno družimo i podijelimo priče umjesto poklona.

Svi ste pozvani/e!

POVRATAK NA VRH STRANICE