Najjeftinije knjige u gradu: Božićno izdanje!

Petak, 21.12.2018 u 17:00
Large_futura9

Kako prijašnjih godina tako i ove imate priliku pomoći napuštenim gradskim životinjama i podržati Futuru, udrugu za zaštitu životinja koja se brine o njima.

Naime, tokom godine prijatelji, podržavatelji, ljubitelji i vlasnici pasa i mačaka, susjedi pa i potpuno nepoznati ljudi doniraju udruzi knjige s kojima više ne znaju što bi. Što Futura radi s njima?

Donese ih u Booksu i dalje je jednostavno - vi dođete, odaberete neku od tih doniranih knjiga, ostavite simboličnu donaciju i svi sretni i zadovoljni! Knjige su razlilčitih žanrova, ima ih starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima. Naravno, možete odabrati i više od jedne knjige, a iz Future javljaju kako su donirane i dvije kutije knjiga na talijanskom pa tko studira talijanski ili ama l' Italia e la lingua italiana neka ne propusti! Osim knjiga u ponudi će biti i čuveni Futurini kalendari, božićni ukrasi, slike akademske slikarice Koraljke Polaček i neizostavni nakit. 

Važno! Ako imate viška knjiga koje biste rado donirali/e Futuri, možete ih donijeti u Booksu na dan ove akcije (petak, 21.12.) od 10 do 16 sati.

Dođite svi/e!

POVRATAK NA VRH STRANICE