Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje!

Petak, 01.07.2016 u 17:00
Large_img_1034

Kako prošlog, tako vam i ovog ljeta udruga Futura daj šapu omogućuje da nabavite gomilu dobrog i zanimljivog štiva za ljeto i k tome pomognete napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga skrbi. Nažalost, baš je ljeto doba kada puno ljudi odluči kako više ne žele svoje ljubimce i ostave ih na cesti pa je izvjesno kako će Futura i ove sezone imati pune ruke posla...

Dosad je Futura kod nas organizirala šest ovakvih akcija kada ste 'udomili' jako puno knjiga (još jednom, hvala vam na tome!). U međuvremenu, udruga je od donatora, ljubitelja kako knjiga tako i životinja, prikupila nove naslove. Knjiga ima svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima. Osim knjiga, bit će tu i nakit za ljetno kićenje, umjetnička djela Koraljke Polaček i fora majice. Za donaciju od samo 10 kuna za pojedinu knjigu odaberite štivo koje će vam pasati, a za nešto malo više kuna moći ćete kući ponijeti neki zgodan nakit ili majicu (za sebe ili za poklon). Kratko rečeno, ugodit ćete sebi i možda još nekome, a četveronožnim ljubimcima pomoći da prežive ljeto u gradu!

Ako imate viška knjiga koje biste rado donirali Futuri možete ih donijeti u Booksu dan prije akcije, u četvrtak 30.6. od 10 do 18 sati, ili na dan akcije, u petak 1.7. između 10 i 16 sati.

Kome će koristiti, evo i Facebook događanja.

Ovaj mali dobrotvorni sajam knjiga i bazar u jednom bit će vam na raspolaganju od 17.00 do 21.30 u Booksi.

Svi ste pozvani i svi ste dobro došli!

POVRATAK NA VRH STRANICE