Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje!

Petak, 30.06.2017 u 17:00
Large_usi

I ovog ljeta udruga Futura daj šapu omogućuje vam da nabavite dobro i zanimljivo štivo za ljeto i k tome pomognete napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga skrbi. Nažalost, baš je ljeto doba kada puno ljudi odluči kako više ne žele svoje ljubimce i ostave ih na cesti pa je izvjesno kako će Futura i ove sezone imati puno posla...

Dosad je Futura kod nas organizirala osam ovakvih akcija kada ste 'udomili' jako puno knjiga (još jednom, hvala vam na tome!). U međuvremenu, udruga je od donatora, ljubitelja kako knjiga tako i životinja, prikupila nove naslove. Knjiga ima svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima. Osim knjiga, bit će tu i nakit za ljetno kićenje, mace na platnu i creskom kamenju koje je oslikala Koraljka Polaček i fora majice. Za donaciju od samo 10 kuna za pojedinu knjigu odaberite štivo koje će vam pasati, a za nešto malo više kuna donacije moći ćete kući ponijeti neki zgodan nakit ili majicu (za sebe ili za poklon). Kratko rečeno, ugodit ćete sebi i možda još nekome, a četveronožnim ljubimcima pomoći da prežive ljeto u gradu!

Ako imate knjiga viška koje biste rado donirali Futuri, slobodno ih donesite u Booksu u četvrtak, 29.6., od 10 – 21 sat, ili u petak, 30.6., od 10 - 16 sati. Hvala!

Ovaj mali dobrotvorni sajam knjiga i bazar u jednom bit će vam na raspolaganju od 17.00 do 21.30. Kome će koristiti, evo i FB eventa.

Svi ste pozvani i svi ste dobro došli!

POVRATAK NA VRH STRANICE