Počele radionice kreativnog pisanja

Petak, 15.02.2019
Large_2017-08-12_23.31.54

Kad je počela provedba projekta Koja je tvoja priča? jako nas je ugodno iznenadio velik interes za radionice kreativnog pisanja proze i poezije koje u sklopu ovog projekta vode Zoran Ferić, odnosno Dorta Jagić.

U samo tjedan dana popunjene su obje, jesenska i proljetna radionica kreativnog pisanja proze, a isto se dogodilo i s poezijom. Koncem siječnja javnosti su svoje priče predstavile polaznice i polaznici tzv. prve Ferićeve radionice, a polaznice radionice kreativnog pisanja poezije učinit će to uskoro (22.2.).

Ovog su mjeseca počele druge po redu radionice kreativnog pisanja s novim polaznicima i novim temama, interesima, spisateljskim navikama i sklonostima. Nemamo sumnje da će, poput prvog izdanja ovih radionica, rad biti zanimljiv, svjež, ne uvijek lagan, ali zato sigurno koristan.

Radove koji će nastati na ovim radionicama predstavit će se u sklopu programa Booksa u parku koji je na rasporedu sredinom lipnja. 

Ako volite čitati i/ili pisati, nije vam mrsko druženje i dijeljenje mišljenja i kreativnih ideja, mogli bi vas zanimati sastanci Čitateljskog kluba 55+ ili Raspričavanje, što su aktivnosti u sklopu projekta Koja je tvoja priča? namijenjenog sugrađankama i sugrađanima starijima od 55 godina. Sa svim pitanjima slobodno nam se javite na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124.

POVRATAK NA VRH STRANICE