Predavanje: Kako jeftinije putovati

Petak, 18.11.2016 u 19:00
Large_dsc03534

Na ovom ćete predavanju saznati kako organizirati vlastito putovanje na što povoljniji način, gdje pronaći informacije koje vam trebaju i na što obratiti pažnju kod planiranja putovanja.

S obzirom da je tema vrlo opširna, a savjeta mnogo, predavanje će biti podijeljeno u dva dijela, prvi će se dio održati u studenom, a drugi u siječnju sljedeće godine.

Na ovom prvom dijelu bit će govora o odabiru destinacije i podijelit će se brojni savjeti vezani uz odabir i plaćanje transporta, pogotovo avionskog. Drugi dio predavanja više će se fokusirati na smještaj i kreativne načine pomoću kojih se može pronaći najpovoljnija opcija za vlastito putovanje.

Sve će ovo prisutnima objasniti Dijana Habjan, strastvena putnica koja već godina sama organizira svoja putovanja, od onih ležernih i "ljenčaroških" do brzih i avanturističkih. Autobusom i brodom Dijana je obišla Filipine, Tajland, Singapur, Hong Kong i Kuala Lumpur, više od tisuću i pol kilometara po Rumunjskoj tj. Transilvaniji prošla je autom, na Siciliji je vlakom prolazila kroz livadu zahvaćenu vatrom, a Šri Lanku je prošla s privatnim vozačem te bila još na puno drugih mjesta, na puno različitih načina. Više informacija o Dijani i njezinim putovanjima možete naći ovdje.

Svi koji dođu sigurno će na kraju predavanja imati dovoljno linkova i informacija da sami poslože cijenom pristupačno putovanje baš po svom guštu.

Kome će koristiti, evo i FB događanja.

Svi ste pozvani/e!

POVRATAK NA VRH STRANICE