Predavanje: Kako jeftinije putovati, II. dio

Petak, 13.01.2017 u 19:00
Large_dijana_habjan

Na ovom ćete predavanju saznati kako organizirati vlastito putovanje na što povoljniji način, gdje pronaći informacije koje vam trebaju i na što obratiti pažnju kod planiranja putovanja.

S obzirom da je tema vrlo opširna, a savjeta mnogo, predavanje je podijeljeno u dva dijela, prvi se dio održao u studenom, a drugi se najavljuje ovdje.

Na ovom prvom dijelu bilo je govora o odabiru destinacije i podijelili su se brojni savjeti vezani uz odabir i plaćanje transporta, pogotovo avionskog. Drugi dio predavanja više će se fokusirati na smještaj i kreativne načine pomoću kojih se može pronaći najpovoljnija opcija za vlastito putovanje.

Sve će ovo prisutnima objasniti Dijana Habjan, strastvena putnica koja već godinama sama organizira svoja putovanja, od onih ležernih i "ljenčaroških" do brzih i avanturističkih. Autobusom i brodom Dijana je obišla Filipine, Tajland, Singapur, Hong Kong i Kuala Lumpur, više od tisuću i pol kilometara po Rumunjskoj tj. Transilvaniji prošla je autom, na Siciliji je vlakom prolazila kroz livadu zahvaćenu vatrom, a Šri Lanku je prošla s privatnim vozačem te bila još na puno drugih mjesta, na puno različitih načina. Više informacija o Dijani i njezinim putovanjima možete naći ovdje. Na ovom je linku album s prvog dijela predavanja.

Svi koji dođu sigurno će na kraju predavanja imati dovoljno linkova i informacija da sami poslože cijenom pristupačno putovanje baš po svom guštu.

POVRATAK NA VRH STRANICE