Predstavljanje zbirke priča Marka Dejanovića "Van brloga''

Srijeda, 28.12.2016 u 19:00
Large_marko-dejanovic_robert-gojevic-1500px

Pozivamo vas na predstavljanje i razgovor o novoj knjizi Marka Dejanovića Van brloga, objavljenoj u izdanju 2x2. Zbirku priča predstavit će autor Marko Dejanović, izdavač Vladimir Šagadin i kritičar Ivan Tomašić.
Povremeno bi trebalo biti začudno i smiješno, a gostima obećavamo domaću pitu i rakiju. Razgovor neće trajati dulje od 60 minuta, osim ako gosti ne budu htjeli drukčije.

Važno: na samom predstavljanju NEĆE BITI ČITANJA PRIČA! Slobodno dođite. Video najavu pogledajte ovdje.

O autoru:
Marko Dejanović je rođen u Banjaluci, 1982. Objavio je zbirku priča Belzebubov notes u izdanju beogradskog Čekića, a 2015. godine roman Karte, molim u izdanju Sandorfa za koju je dobio nagradu Janko Polić Kamov.
Radi u medijima i nastupa kao stand up komičar.

O knjizi:
"Svijet u pričama Marka Dejanovića sličan je ovom stvarnom: šaren i bučan, ponekad mračan i tjeskoban, brutalan ili brutalno smiješan. Van brloga knjiga je generacije koju su prekinuli usred igre i bez objašnjenja otjerali u nepoznato. Na tom putu djevojčice i dječaci vidjet će sve ono o čemu djeca ne bi trebala ni znati, ni sanjati, a kamoli proživjeti.
Ono što mi odrasli znamo – igra zapravo nikad ne prestaje, nastavit će se u beskraj, u drugim oblicima i pod bilo kojim uvjetima. Ako nikako drugačije, opstat će u mašti gdje je sve moguće baš kao i u ovim pričama."
Vladimir Šagadin

Foto: Robert Gojević.

POVRATAK NA VRH STRANICE