Srijeda
04.09.2019.

Putopis: Andezija

Srijeda, 25.09.2019 u 19:00 @ Booksa
Extra_large_2017-11-22_17.41.11
Putopis: Andezija
A+ A-

Andezija ili kraj svijeta putopis je o tome kako je Tamara otkrila Ande, kako je otkrila da Čile ima budget airlines pa je otkrila još Anda, kakva je očekivanja imala kad je guglala Ande i što joj se sve u njima dogodilo.
Od mirišljavog Buenos Airesa, argentinskog tanga u staroj tvornici, hrvatske dijaspore s pravopisnim greškama na tetovažama, ranjenih indijanaca, sedmobojnih planina i jahanja po klancu soli i Mjeseca, Tamara završava na kraju svijeta gdje kreće prema južnom polu i biva odstranjena s otoka pingvina jer ih ispituje zašto nose frakove na plažu i odbija se ukrcati na brod bez odgovora. Završavajući putovanje u najjužnijem gradu na svijetu Tamara pješači do zadnje pošte na svijetu kako bi razglednicu sa štambiljem kraja svijeta poslala nećacima.

Ovo je peto putopisno predavanje Tamare Puhovski u Booksi. Ako ste propustili prijašnja četiri (ili samo neki od ta četiri) ovaj nemojte jer malo je osoba koje o svojim putovanjima znaju pričati s toliko duha, iznenađenja, avanturizma, topline, humora i nadahnuća kao Tamara. 

Vidimo se!

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.