Q & A čajanka s Davorom Rostuharom

Utorak, 31.10.2017 u 18:00
Large_norway_finnmarkvidda_solo_17421_preview

Što čovjek mora napraviti da bi ostvario svoj san?

Kako bi pronašao najbolji odgovor na to pitanje, Davor Rostuhar se odlučio upustiti u veliki izazov, u veliko istraživanje koje će ga odvesti sve do samog kraja svijeta. Želi napraviti nešto što je do sada napravilo samo 20 ljudi, i nitko iz Hrvatske  – samostalnu ekspediciju od obale Antarktike do Južnog pola. Hodat će 50 dana na temperaturi koja može pasti i do -40 stupnjeva uz konstantan vjetar u prsa. Svu opremu (hranu, šator i sl.) mora vući sam jer na Antarktici nema hrane, ljudi niti životinja

„To je moja svrha, moj smisao. Slijediti svoj san, potom ga pretočiti u umjetnost, predstaviti ljudima kroz knjige, izložbe i predavanja te tako pokušati nadahnuti i druge da slijede svoj san. Naročito mlade."

Zanima te kako će sve to izvesti? Koji put je morao preći da bi se približio ostvarenju svog sna? Kakve će biti temperature ili što će jesti za vrijeme ekspedicije? Ili mu samo želiš poželjeti sretan put? Dođi i saznaj iz prve ruke odgovore na sva pitanja vezana uz njegovo putovanje.

I obavezno upiši svoj san ili poruku podrške u Davorovu Knjigu snova, koja će mu služiti kao vjetar u leđa i inspiracija za hodanje do Južnog pola.

Vidimo se!

foto: Davor Rostuhar, s priprema za ekspediciju u Norveškoj
 

POVRATAK NA VRH STRANICE