Ras, dva, tri – Raspričavanje!

Petak, 23.11.2018 u 18:00
Large_feric_bodrozic_jagic

Raspričavanje je naziv događanja u kojem male grupe od 3 do 5 osoba zajednički smišljaju priču na zadane pojmove i u zadanom vremenu. Pojma su tri, zadano vrijeme je 45 minuta, a pojmove zadaje i vrijeme mjeri voditeljica Raspričavanja Ivana Bodrožić. Kad ona kaže „Vrijeme je isteklo!", predstavnice ili predstavnici svake grupe ispričat će priču koju su osmislili svima ostalima i voditeljici, a ona će pak pitati pitanje, dva, tri…

Najvažniji je cilj da vidimo kako se može stvarati s drugima u ugodnoj i opuštenoj atmosferi i osvjedočiti se kako smo beskrajno domišljati jer jedno je sigurno – iako su zadani pojmovi isti, sve će priče biti različite i u svakoj će biti barem jedna situacija, podatak, lik koji će nas iznenaditi.

Pa ako imate 55 ili više godina, priče su vam važne i/ili u njima uživate, a volite se družiti i maštati, dođite na Raspričavanje! Sve što trebate ponijeti sa sobom je dobra volja, ostalo ćemo osigurati mi – dobro nam došli!

Raspričavanje je dio projekta Koja je tvoja priča? kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i namijenjen je našim sugrađanima i sugrađankama od 55 godina ili starijima koje zanimaju knjige, književnost, čitanje i pripovijedanje. Za više informacija o projektu javite nam se na 01/ 4616 124 ili na booksa[at]booksa.hr.

POVRATAK NA VRH STRANICE