Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250

Razgovor o knjizi 'Ljubav oko svijeta' Davora Rostuhara

Large davor rostuhar
Utorak
06.07.2021.

U suradnji s Klubom za ekspedicionizam i kulturu u parku ispred Bookse održan je razgovor o knjizi Ljubav oko svijeta Davora Rostuhara.

O putovanjima i ljubavi bez granica s autorom je razgovarala Miljenka Buljević. Detalji u videu!Svjetski putnik i fotograf Davor Rostuhar frišku knjigu o ljubavi napisao je s partnericom Anđelom, a kad nego na svom medenom mjesecu. Knjiga je zapravo zbirka priča različitih iskustava i poimanja ljubavi, emotivne veze, bliskosti i partnerstva. Njih dvoje obišli su svijet jureći ljubav preko 6 kontinenata, prešavši 30 zemalja, upoznavši razne kulture, preispitujući ljubavne odnose različitih zajednica, od Bušmana iz afričke pustinje do urbanih parova najvećih svjetskih metropola, od tradicionalnih poligamijskih harema do modernih poliamornih zajednica, od lovaca i sakupljača iz amazonske prašume do plemena s dalekih rajskih obala Pacifika, od ljudi koji nikad nisu našli ljubav, do onih koji su u ljubavi našli sve.

Možda će vas zanimati
Preporuke
Homepage kek 16.06.2021.

Što je ljubav zapravo?

To su se zapitali netom vjenčani Davor i Anđela Rostuhar pa odlučili potegnuti ni manje ni više, do kraja svijeta i natrag kako bi skupili odgovore. Rezultat je knjiga 'Ljubav oko svijeta'.

Piše: Sara Tomac

Preporuke
Homepage rostuhar degustacija 23.01.2013.

Začitavanje: 'Degustacija slobode'

Zanimljivo, pametno i povrh svega pozitivno angažirano štivo koje nudi svjež pogled na suvremeni turizam.

Dr. Ostojić, literoterapeut
Homepage jungle 12.04.2012.

Dr. Ostojić: kako se nositi sa srećom?

Ana boluje od vrlo štetnog, akutnog osjećaja sreće uzrokovanog malignom književnom činjenicom. Kako je oneraspoložiti?

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu