Rock, blues, poezija, proza - sve uživo!

Petak, 23.01.2015 u 19:00
Large_grofica-2-685x340

Petak navečer vrijeme je kad imate priliku uživati u glazbi i recitalima autora i domaćina večeri - grofa Kanizsaia i grofice Janković te njihovih gostiju - mladih i talentiranih makarskih rokera iz benda Spiridon.

Grofica Janković zagrebačka je umjetnica i spisateljica najpoznatija kao autorica popularnog  prvijenca - humoristične zbirke novela Zagrebački woodoo u fušu (2014). Osim proze, autorica je i mnoštva pjesama koje se mogu naći na njezinoj Facebook stranici i stranicama Gornjogradskog radija, Radio Studenta i dr. Pored poezije i proze, voditeljica je i organizatorica poetsko-glazbenog programa koji se pod nazivom 'Bez dlake na jeziku'odvija svaki utorak s početkom u 21h u zagrebačkom caffe baru Rupa.

Grof Kanizsai zagrebački je kantautor i gitarista koji je također prošle godine izdao album prvijenac Polomljeni okovi. Kanizsai je autor preko 300 pjesama za koje je napisao i tekstove i glazbu, te je ujedno frontman i osnivač rock-blues benda Robija Hrvata (svirat će u Vintage Industrialu u utorak, 20.01.'15.)

Spiridon je mladi punk-rock bend iz Makarske, ujedno i pobjednik prošlogodišnjeg Demo HR-a. U suradnji sa Slušaj najglasnije izdali su i svoj prvi album pod nazivom Krik.

Svi ste pozvani!

 

POVRATAK NA VRH STRANICE