ROZA HIPNOZA #17: Di su ljudi?

Srijeda, 16.11.2016 u 20:00
Large_roska

Zašto se aktivistikinje_i bave aktivizmom? Kako se motiviraju iz dana u dan? Koje su prepreke na koje nailaze?

Koliko im znače volonterke_i u radu? Kako dolaze do njih? Koliko je zaposlenih u udrugama i kako se biraju? Koja je organizacijska struktura udruga? Postoje li šefice_ovi u udrugama?

Kako se možete uključiti u aktivizam? Kako doći do novog ljudstva? Kako se osjećati motivirano u ulozi volonterke_a i što možete očekivati od svojeg angažmana? Što vam udruge mogu pružiti ako se uključite u njihov rad?

Sve što vas je ikad zanimalo o tome zašto su aktivistkinje_i – aktivistkinje_i i kako i zašto se bave aktivizmom i koja je vaša uloga u tome, doznajte u opuštenoj atmosferi ove tribine, od milja nazvane Roska.

"Roza hipnoza” je ciklus tribina u organizaciji Zagreb Pridea, a ovo izdanje tribine pozabavit će se pitanjem ljudskih potencijala nevladinih udruga i organizacija civilnog društva u Hrvatskoj i regiji.

Sudionice_i:
Nataša Vajagić, Centar za građanske incijative Poreč
Lejla Huremović, Sarajevski otvoreni centar
Noah Pinatrić, K-Zona
Moderira: Petra Tomašić, Zagreb Pride

Ova tribina organizirana je u sklopu projekta "Prema održivom pokretu za ostvarivanje LGBTIQ prava” kojeg financijski podupire Ured za financijske mehanizme Europskog gospodarskog prostora, Norveški financijski mehanizam te Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

POVRATAK NA VRH STRANICE