Sastanak Čitateljskog kluba 54+ u rujnu

Četvrtak, 19.09.2019 u 18:30
Large_olja-savi_evi_-ivan_evi_-pjeva_-u-no_i-

Na prvom sastanku Čitateljskog kluba 54+ s kojim počinje jesensko-zimska sezona razgovarat će se o romanu Olje Savičević Ivančević Pjevač u noći (Sandorf, 2016.).

Puno se o ovom romanu već pisalo, a dosad je i preveden na talijanski, njemački i engleski. Kako će ga ocijeniti članice našeg čitateljskog kluba vidjet ćemo najesen, a dotad ćemo podijeliti mišljenje Booksinog kritičara Vladimira Arsenića koji je u svojoj kritici ovog romana napisao:

"Olja Savičević Ivančević objavila je ove godine dugoočekivani roman Pjevač u noći i ovaj je tekst pravi melem na ranu koju nam stvarnost neprekidno nanosi. Negde videh kako je roman okarakterisan kao plitak a dubok, što je tačno, samo bih ja ovu sintagmu obrnuo: dubok a p(l)itak. Roman dotiče sva suštinska pitanja i, kao i svi veliki romani, tužan je i nesrećan na svoj način, istovremeno bivajući pun života i pozitivne energije."

Sastanak Čitateljskog kluba 54+ na rasporedu je u četvrtak, 19.9. u 18.30 sati.

Projekt Koja je tvoja priča? sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Kulturtreger. Ako se želite uključiti u ovaj projekt namijenjen našim sugrađankama i sugrađanima od 55 godina ili starijima, slobodno nam se javite na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124.

POVRATAK NA VRH STRANICE