Škrabica: Ivana Picek

Četvrtak, 19.02.2015 u 20:30
Large_i.p.

Ivana kaže da je u stvaralačkom procesu u kojem se upustila i u snimateljske i produkcijske vode, te da nastoji što manje nastupati, a što više raditi na pjesmama, no odlučila je napraviti iznimku i počastiti nas novim stvarima koje su još u izradi. U izvedbi joj se znaju pridružiti i prijatelji mali – Marko Kuten i Antonija Ivančan, a da li će tako biti i u Booksi, uvjerit ćete se sami. Do četvrtka posluhnite Ivanu na bandcampu ili je škicnite na fejsu. A ovdje je i FB event za Škrabu.

Škrabicu, zasad jedini i stoga našem biću vrlo dragocjeni glazbeni program u Booksi, prije pet su godina pokrenuli Ante Perković, Nina Romić i Luka Belani. Škrabica postoji kako bi vam predstavila mlade i/ili još neširoko popularne glazbenike-kantautore. Mnijemo kako za dobrobit velikih glazbenih zvijezda nije neophodno da se promoviraju u Booksi. Zato Škraba donosi samo autorsku glazbu, nema obrada.

Od proljeća 2012. godine organizacijsko-promocijski volan Škrabice preuzeo je Adam Semijalac (poznatiji kao Bebè Na Volè) koji je jednako fenomenalan organizator koliko i glazbenik. Osim guštanja u odličnoj svirci, svaki drugi četvrtak Škrabica vam pruža priliku da učinite dobro djelo. Naime, upad se ne naplaćuje, a u svirku koju ćete čuti uloženo je vrijeme, trud, entuzijazam, pa je onda fer i suvislo da glazbenici dobiju nešto zauzvrat. A to 'nešto' su dobrovoljni novčani prilozi koje svi prisutni mogu ubaciti u škrabicu. Sva skupljena lova ide glazbenicima.

Svi ste pozvani!

POVRATAK NA VRH STRANICE