Škrabica: JMZM (Tišina)

Četvrtak, 08.01.2015 u 20:30
Large_jmzm_lff_band_full_lightbox

JMZM čine Josip Maršić i Zoran Medved koji vas pozivaju da doživite JMZM u live pokušaju popunjavanja Bookse tišinom. Za svaki slučaj, kažu, ponesite čepiće za uši, mogli bi vam zatrebati ako popunjavanje tišinom ne upali. Ako ćemo baš onako štreberski, Josip i Zoran se, među ostalim, bave eksperimentalnom glazbom, žive i rade u Rijeci, nisu skloni opisivanju svog lika i djela riječima pa je najbolje da kliknete ovdje i zaključite sami je li ovo 'vaša šolja čaja' ili nije. Hajte, dovaljutajte se do nas, fino je, ugodno, toplo, a s JMZM će sigurno biti i super zanimljivo.

Škrabicu, zasad jedini i stoga našem biću vrlo dragocjeni glazbeni program u Booksi, prije pet su godina pokrenuli Ante Perković, Nina Romić i Luka Belani. Škrabica postoji kako bi vam predstavila mlade i/ili još neširoko popularne glazbenike-kantautore. Mnijemo kako za dobrobit velikih glazbenih zvijezda nije neophodno da se promoviraju u Booksi. Zato Škraba donosi samo autorsku glazbu, nema obrada.

Od proljeća 2012. godine organizacijsko-promocijski volan Škrabice preuzeo je Adam Semijalac (poznatiji kao Bebè Na Volè) koji je jednako fenomenalan organizator koliko i glazbenik. Osim guštanja u odličnoj svirci, svaki drugi četvrtak Škrabica vam pruža priliku da učinite dobro djelo. Naime, upad se ne naplaćuje, a u svirku koju ćete čuti uloženo je vrijeme, trud, entuzijazam, pa je onda fer i suvislo da glazbenici dobiju nešto zauzvrat. A to 'nešto' su dobrovoljni novčani prilozi koje svi prisutni mogu ubaciti u škrabicu. Sva skupljena lova ide glazbenicima.

Svi ste pozvani!

 

POVRATAK NA VRH STRANICE