Škrabica: Kimekai

Četvrtak, 01.10.2015 u 20:30
Large_img0039

Producent Marko Vuković, koji već neko vrijeme producira pod pseudonimom Kimekai, nastupit će u Booksi po drugi put i izvesti još neobjavljene stvari koje bi se trebale naći na njegovom trenutno još bezimenom albumu. Inače, Marko još uvijek živi na lovorikama prvog albuma, ali sve što je lijepo kratko traje pa tako već neko vrijeme vrijedno radi na novim stvarima. Do svog nastupa na Škrabi Marko planira izbaciti singl i video s novog albuma, stoga nemojte propustiti priliku da čujete uživo 'cijeli paket' i tako budete glavna faca u svom alternativnom mikro krugu ljudi. Kome dobro dođe, evo i FB događanja.

Škrabicu, zasad jedini i stoga našem biću vrlo dragocjeni glazbeni program u Booksi, prije pet su godina pokrenuli Ante Perković, Nina Romić i Luka Belani. Škrabica postoji kako bi vam predstavila mlade i/ili još neširoko popularne glazbenike-kantautore. Mnijemo kako za dobrobit velikih glazbenih zvijezda nije neophodno da se promoviraju u Booksi. Zato Škraba donosi samo autorsku glazbu, nema obrada.

Od proljeća 2012. godine organizacijsko-promocijski volan Škrabice preuzeo je Adam Semijalac (poznatiji kao Bebè Na Volè) koji je jednako fenomenalan organizator koliko i glazbenik. Osim guštanja u odličnoj svirci, svaki drugi četvrtak Škrabica vam pruža priliku da učinite dobro djelo. Naime, upad se ne naplaćuje, a u svirku koju ćete čuti uloženo je vrijeme, trud, entuzijazam, pa je onda fer i suvislo da glazbenici dobiju nešto zauzvrat. A to 'nešto' su dobrovoljni novčani prilozi koje publika može ubaciti u škrabicu. Sva prikupljena lova ide glazbenicima.

Svi ste pozvani!

POVRATAK NA VRH STRANICE