Škrabica: Mika Male

Četvrtak, 05.02.2015 u 20:30
Large_mika-male

Zagrebačka petorka Mika Male priredit će vam presjek svojeg dugogodišnjeg rada, tijekom kojeg su izdali tri albuma. Zadnji studijski album Gdje se sastaju luđaci objavljen je krajem 2013. godine, sa singlovima Bijeg i Sepija. Dođite na Škrabu i poslušajte kako Orlan, Majda, Ivan, Igor i Lucija prenose svoje emocije kroz akustični set. S ovim je bendom uvijek lijepo. Lijepo nama, lijepo publici, lijepo njima. Tako će biti i ovoga četvrtka. Garant. Dođite svi, prvo preko FB-a, a onda i u Martićevu 14d!

Škrabicu, zasad jedini i stoga našem biću vrlo dragocjeni glazbeni program u Booksi, prije pet su godina pokrenuli Ante Perković, Nina Romić i Luka Belani. Škrabica postoji kako bi vam predstavila mlade i/ili još neširoko popularne glazbenike-kantautore. Mnijemo kako za dobrobit velikih glazbenih zvijezda nije neophodno da se promoviraju u Booksi. Zato Škraba donosi samo autorsku glazbu, nema obrada.

Od proljeća 2012. godine organizacijsko-promocijski volan Škrabice preuzeo je Adam Semijalac (poznatiji kao Bebè Na Volè) koji je jednako fenomenalan organizator koliko i glazbenik. Osim guštanja u odličnoj svirci, svaki drugi četvrtak Škrabica vam pruža priliku da učinite dobro djelo. Naime, upad se ne naplaćuje, a u svirku koju ćete čuti uloženo je vrijeme, trud, entuzijazam, pa je onda fer i suvislo da glazbenici dobiju nešto zauzvrat. A to 'nešto' su dobrovoljni novčani prilozi koje svi prisutni mogu ubaciti u škrabicu. Sva skupljena lova ide glazbenicima.

Svi ste pozvani!

foto: Dario Krmpotić

POVRATAK NA VRH STRANICE