Škrabica: Mind Itches

Četvrtak, 12.11.2015 u 20:30
Large_minditches_028

Činom koji pokreće paralelne valove osjećaja dvaju života iz daleke prošlosti. Vjerna pratiteljica na još jednom zajedničkom putovanju mu je priznata čelistica Ljerka Končar Gamulin. Zajedničkim snagama ovo dvoje umjetnika pokreću lavinu dubokih emocija, zaustavljaju vrijeme i tu priča tek počinje.

Prije no Mind Itches dođe u Booksu, poslušajte ga ovdje, tu je intervju a evo i Facebook događanja. 

Škrabicu, zasad jedini i stoga našem biću vrlo dragocjeni glazbeni program u Booksi, prije pet su godina pokrenuli Ante Perković, Nina Romić i Luka Belani. Škrabica postoji kako bi vam predstavila mlade i/ili još neširoko popularne glazbenike-kantautore. Mnijemo kako za dobrobit velikih glazbenih zvijezda nije neophodno da se promoviraju u Booksi. Zato Škraba donosi samo autorsku glazbu, nema obrada.

Od proljeća 2012. godine organizacijsko-promocijski volan Škrabice preuzeo je Adam Semijalac (Bebè Na Volè) koji je jednako fenomenalan organizator koliko i glazbenik. Osim guštanja u odličnoj svirci, svaki drugi četvrtak Škrabica vam pruža priliku da učinite dobro djelo. Naime, upad se ne naplaćuje, a u svirku koju ćete čuti uloženo je vrijeme, trud, entuzijazam, pa je onda fer i suvislo da glazbenici dobiju nešto zauzvrat. A to 'nešto' su dobrovoljni novčani prilozi koje publika može ubaciti u škrabicu. Sva prikupljena lova ide glazbenicima.

Dobro došli ste svi!

POVRATAK NA VRH STRANICE