Škrabica: The Yellow Buzz

Četvrtak, 16.04.2015 u 20:30
Large_yellow_buzz

The Yellow Buzz čine Adam Lončar (vokal, gitara) i Bruno Bolfan (bubanj).  Dečki su oformili bend prošle godine nakon što su dugo zajedno svirali u nekim drugim sastavima. Bazična postava instrumenata i opuštena rock'n'roll vibra zadržala ih je skupa pa se sada već polako spremaju snimiti punokrvni album. Ako je suditi po prvom singlu Cigarette, ploča bi mogla biti izvrsna. Dođite na Škrabu poslušati akustičnu verziju maloprije im spomenutog prvijenca u nastajnju. Evo FB eventa, ako nekome zatreba.

Škrabicu, zasad jedini i stoga našem biću vrlo dragocjeni glazbeni program u Booksi, prije pet su godina pokrenuli Ante Perković, Nina Romić i Luka Belani. Škrabica postoji kako bi vam predstavila mlade i/ili još neširoko popularne glazbenike-kantautore. Mnijemo kako za dobrobit velikih glazbenih zvijezda nije neophodno da se promoviraju u Booksi. Zato Škraba donosi samo autorsku glazbu, nema obrada.

Od proljeća 2012. godine organizacijsko-promocijski volan Škrabice preuzeo je Adam Semijalac (poznatiji kao Bebè Na Volè) koji je jednako fenomenalan organizator koliko i glazbenik. Osim guštanja u odličnoj svirci, svaki drugi četvrtak Škrabica vam pruža priliku da učinite dobro djelo. Naime, upad se ne naplaćuje, a u svirku koju ćete čuti uloženo je vrijeme, trud, entuzijazam, pa je onda fer i suvislo da glazbenici dobiju nešto zauzvrat. A to 'nešto' su dobrovoljni novčani prilozi koje publika može ubaciti u škrabicu. Sva prikupljena lova ide glazbenicima.

Svi ste pozvani!

POVRATAK NA VRH STRANICE